Onsdag

Dåligt humör, irriterad, trött och stressad. Så känner jag mig mest just nu. Behöver vara ledig och koppla av men finns ingen tid till det. Jobba, mamma, fixa, och däremellan försöka hinna med att umgås med barnen. Med detta hinner man inte med mycket sömn. Även om man skulle hinna tar stressen över så att det är omöjligt att sova. Stressen över allt som ska hinnas med. Hinner ändå inte allt jag vill. Skulle ha behövt längre dygn alternativt ett huvud som bara behöver 1-2 timmars sömn per dygn.

Gubbens kusin är på besök från storstan. Försöker roa honom nu. Han roar nog mest oss. Så härlig och rolig människa. Hade gärna haft hans livsfilosofi.

Dags för godnatt. 7 timmars sömn på 2 dygn räcker oturligt nog inte för mig.

Första natten avklarad

Nu är min första intronatt här i Luleå över. Fick sluta tidigare eftersom hon somnade. Klagar inte. Har dock upptäckt att det inte är det lättaste att varva ner.
Jag överlevde och var inte ens nära på att somna. För mycket att göra hela tiden.
Tog på mig en fyllnadsnatt också på torsdag. Ångrar mig lite men har alltid haft svårt att säga nej. Extra pengar lockar ju lite också.

Tråkigt bara att jag inte hinner vara med mamma så mycket nu när jag jobbar. Hon gillar verkligen inte att vara själv. Hon är så orolig hela tiden. Stackars lilla mamma.

Sova nu så kanske man orkar upp och iväg till stranden imorgon. Får väl sova på en filt där om inte annat :P

Sova

Ska bli skönt att sova i min egen säng inatt. Det är en vecka sedan sist. Nätter med mamma både hemma och nu på sjukhus. Trött är bara förnamnet. Kommer nog att sova gott inatt, speciellt när jag vet att storasyster är med mamma så hon inte behöver vara ensam.

Älskade mamma. Lite piggare är hon men är det mycket kvar. Smärta och (lite mindre men iaf) starka mediciner är det som gäller ännu. Nu orkar hon i varje fall vara vaken lite grann. Och hon kan komma upp på toaletten, med mycket smärta som följd men ändå, bra att röra på sig. Även om det mest består av att vrida sig från ett hjälpmedel till ett annat. Bättre än inget. Inte bra att vara sängliggandes hela tiden. Fortfarande jobbigt att se henne så här men inte lika outhärdligt som tidigare. Det går framåt.

Behövde även få umgås med mina flickor ett tag också. Saknar dem när jag varit borta så mycket sista tiden. Längtar tills man börjar arbeta och får semester istället för att plugga och jobba varje ledig tid för att inte bli pengalös.

Nu är min säng extremt lockande. God natt!


Obeskrivbart

Mamsen har ramlat och brutit ett revben och en handled i tisdags. Attans otur hon har. Var med henne på akuten till mitt i natten och sedan blev hon inlagd. Gissar på att hon blir kvar där ett tag. Hon har så ont och av medicinen blir hon så trött så hon sover nästan hela tiden. Usch vad det är jobbigt att se henne så här. Obeskrivbart.

Varför kunde hon inte bara få vara så hyfsat pigg som hon varit?! Varför ska dåliga saker hända världens bästa människa? Varför är livet så orättvist?

Jag hoppas så otroligt mycket att hon klarar av att komma tillbaka från det här. Som hon ser ut nu är det klart att när man som jag sett så mycket börjar tvivla. Får inte tvivla. Hon har ju "bara" brutit något. Jag hoppas och tror att det är medicinen som gör henne så här så att så fort smärtan blir mer uthätdig kan den starka medicinen tas bort så att hon blir som tidigare. Jag vet ju att man blir helt borta av den. Har själv fått den ju när jag varit klantig.

Att se sin mamma ha så ont så ont och vara så borta av medicinen är inget jag rekommenderar. Usch och fy. Kan inte allting bara bli som tidigare? Gärna backa några år också. Vi vill ha tillbaka vår mamma nu!

Aliive!

Det blev en Alive igår. Roligt roligt! Som alltid. Var med storasyster med systerson och några till. Skönt att få ett avbrott i vardagen. Liiiite sugen är jag på att åka ikväll med men träffar mina flickor så sällan så jag vill umgås med dem innan det bär av till mamma och pappa igen där jag stannar 2 nätter. Tänkte dra iväg till storasyster sen också i någon dag. Flickorna har tjatat länge nu så det är på tiden. En förutsättning är ju att de hinner komma hem också från trippen. Så syster yster, kom gärna hem till onsdag typ så kan vi komma då och stanna till fredag. Lördag är det jobb och ev bröllopsfest på kvällen. Dagarna bara flyger fram. Lediga dagar, vad är det?

Huset är sålt också. Suger. Kändes som att så länge det inte var sålt så kunde jag fortsätta hoppas. Nu går inte det längre. Vet inte hur det ska bli nu faktsikt. Skulle behöva fundera en del egentligen men jag har inte riktigt tid till det. Haha, retades med syster och karl över att de bara sa jag vet inte till allt. Sanningen är nog att om någon frågar mig något just nu så blir nog svaret samma. Jag vet inte.

RSS 2.0