Onsdag

Dåligt humör, irriterad, trött och stressad. Så känner jag mig mest just nu. Behöver vara ledig och koppla av men finns ingen tid till det. Jobba, mamma, fixa, och däremellan försöka hinna med att umgås med barnen. Med detta hinner man inte med mycket sömn. Även om man skulle hinna tar stressen över så att det är omöjligt att sova. Stressen över allt som ska hinnas med. Hinner ändå inte allt jag vill. Skulle ha behövt längre dygn alternativt ett huvud som bara behöver 1-2 timmars sömn per dygn.

Gubbens kusin är på besök från storstan. Försöker roa honom nu. Han roar nog mest oss. Så härlig och rolig människa. Hade gärna haft hans livsfilosofi.

Dags för godnatt. 7 timmars sömn på 2 dygn räcker oturligt nog inte för mig.

Kommentarer
Postat av: Sussie

Du får nog jobba dag i fortsättningen, tror det passar dig bättre! Att jobba natt i längden innebär ju bara att man förstör sin dygnsrytm och jobbar man nog länge, får man problem med sömnen. Är ingen ideal jobb direkt om man har barn, för det är viktigt att få sova ostört när man kommer hem tills man är utvilad.

2010-07-30 @ 05:47:54
Postat av: Sussie

Eller iofs. jobba natt är rätt idealiskt när man har barn, men då krävs det att man har dem på dagis medan man sover eller att det åker på någon utflykt med pappa så man får sova ifred! Du måste börja prioritera vad du vill göra med dina 24 timmar varje dygn innehåller och prioritera sömnen! Du måste inse att de dagar man jobbar, hinner man inte med lika mycket som om man varit ledig :0)

2010-07-30 @ 19:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0