Födelsedagsfirande

Kalas idag på leklandet bjuden av en flicka på deras dagis. Mycket uppskattat av flickorna. Borde vara där oftare. Om det inte vore min bacillskräck och enorma rädsla att drabbas av magsjuka skulle vi nog vara det också. Kanske är i behov av hjälp. Seriöst alltså. Sååå farligt är det ju inte. Men det finns faktiskt ett namn på om man har fobi för magsjuka, eller egentligen fobi för att spy. Kommer inte ihåg det för tillfället men jag lovar, jag ljuger inte. Slutade mindre trevligt när vi vid hemfärd upptäckte att stora flickans hello kitty-sandaler är väck. Borta. Hittade dem ingenstans. Tror nu inte att de är stulna utan mer av olyckshändelse medpolckade av något barn som kanske har likadana bara inte på sig dit och då har lyckats lämna kvar sina andra skor. Känns inte som att ett par använda och skitiga sandaler är särskilt stöldbegärliga. Är ju inte Gucci direkt. Surt ändå. blir väl till att köpa ett par nya sandaler vilket inte känns så där jätteroligt när man har kort om pengar tills lönen börjar rullar in.

Annars är jag mest trött. Vill bara sova hela dagarna. Så sjukt trött och fattar inte varför. Humöret har heller inte varit det bästa. Allt känns bara uselt idag. Blä blä blä.

Kommentarer
Postat av: ånis

Hoppas det känns bättre idag.. men det är kanske inte så konstigt att du är trött och (less).. har blivit mycket för dig gumman.. och sen allt annat som snurrar i huvudet.. Kram

2010-06-21 @ 09:01:36
Postat av: Sussie

Precis! Du ställer ju upp så mycket för oss andra, så du måste tänka på dig själv lite grann. När du gått med ungarna på dagis tar du och lägger dig bums i säng igen och sover! Fast det är väl inte på dagis på måndagar men då har du något att se framemot imorgon. :0) KRAM!

2010-06-21 @ 11:33:32
URL: http://sussiesgodsaker.bloggproffs.se/
Postat av: ånis

Lyssna nu på Sussie :D

2010-06-21 @ 13:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0