Lyxfällan


Sitter och ser reprisen på lyxfällan. Brukar inte se det för jag blir bara så upprörd över hur korkade de är. Vuxna människor. När ska människor sluta leva över sina tillgångar egentligen??
Hon som är med nu tex. 27 år gammal med ett barn och låter hennes mamma betala för henne så att hon ska ha råd att sitta och fika hela dagarna och gå ut på krogen för att sjunga karaoke. Det värsta är väl ändå att hennes mamma har 2! jobb för att kunna det. Hur kan man ens gå med på att ens mamma ska jobba häcken av sig för att man själv ska kunna fika och supa?! Nä, hon borde verkligen skämmas!
Ni ser, inget bra program för mig att se... Har sååå otrolig svårt att förstå hur f*n de tänker egentligen. Tänker de överhuvudtaget?!

Jag kan förstå de som tragglar för att få allt att gå runt pga låga inkomster och höga utgifter som tex ett hus kan stå för, om de har en normal konsumtion. I detta programmet är det ju aldrig så. Här är det alltid med människor som har en ganska hyfsad inkomst och inte skulle ha några problem med pengar om det inte hade varit för att de tillämpar extrem överkonsumtion. En vanlig familj är inte i behov av 3 stora tv:s med surroundanläggning och superstereos. I det här programmet är ju inte fallet så extremt. Handlar nog mer om vardaglig konsumtion av onödiga grejer för några hundralappar varje dag. Några hundralappar varje dag gör i längden väldigt mycket. I hennes fall handlade det om 5500 kr varje månad som hennes mamma skjuter till.

"Mammar är hjältar som jobbar i det tysta" Citat från han programledaren i lyxfällan (den blonda) Charlie kanske?
Säger liksom allt. Så är det bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0