Dag 0

Nu är den gjord. Kändes otroligt nog rätt bra! Vilken lättnad. Idag är jag på bra humör. Igår kväll var jag inte det. Skolan gjorde mig bokstavligt talat på kasst humör. Jag var så säker på att jag inte skulle fixa tentan. Jag var helt säker på att jag inte klarat förra tentan heller. Jag blev helt galet sugen på godis. Och inte vilket som helst. Utan det skulle vara de där ovala mjuka godisarna som är till hälften till gula och hälften bruna och smakar ungefär som banana skids. Det är ju så otroligt goda. Tog mig en promenad till coop för att köpa. Hade börjat plocka i påsen när jag insåg att de var ju slut(!) Åh nej. Köpte det jag hade plockat. Gick hem och satte mig i bilen för att påbörja jakten på mitt godis. Kvantum var nästa destination. Fanns de där då? Nej inte det. Köpte nötter istället som tröst. Cashew med smak av sourcreme and onion. Mmm. Vidare bar det av till godishuset. Till min lycka så fanns det kvar. Köpte ett antal såna plus lite extra. Jag menar, är man på godishuset så måste man ju passa på.
Nu hade jag alltså 2 godispåsar plus en påse med nötter. Tror ni jag åt en massa då? Nä, inte det. Tappade helt suget efter några godisar. Blev illamående istället. Men snälla nån. Nu hade jag offrat en timma för att köpa godis och så äter jag inte ens upp dem. Tog igen det med att äta godis till frukost i morse när jag steg upp klockan 5 för att plugga. Tur att jag hann köra ett pass ikväll. Det sedvanliga måndagspasset som är mina favorit. Bodystep.

Efter tentan kom jag hem till ett nystädat hem. Åhå. Det är inte varje dag. Älskar doften av nyskurat!
Innan mitt möte på internet med min grupp i patientfallen hann vi ta en svängom på isen. Bidde lite skridskor för barnen och lite springa och glida på skorna för mamman och pappan. 4 grader och strålande sol. Då vill man vara ute mest hela tiden.

Mötet med mina gruppkompisar gick bra. En av dem hade gjort nästan hela jobbet med presentationen till redovisningen imorgon. Tack så mycket, ja! Inte ledsen för att hon är i min grupp direkt.

Inte konstigt att mitt humör är på topp. Tur att ni inte såg mig igår :P

1 dag kvar

Nu är det bara en dag kvar till tentan. Om jag nu får den det vill säga.

Håll tummarna för mig.

Fullt upp i 2 dagar till sen hoppas jag att det lugnar ner sig lite ett tag. En hel dag utan att plugga vore fantastiskt just nu!

Psst. Tårtan var supergod! Chokladbottnar med aftereight- och vitchokladfluff. Mmmm!

Paus i plugget

Ett litet inhopp här mitt i plugget. 2 dagar kvar till tentan. Om jag nu kan göra den. Får inte tag i någon som kan skicka den. Mitt hopp nu är att den går att faxa på måndag när hon som brukar skicka tentorna är tillbaka från semestern. Iofs så vet jag inte om jag kommer att fixa den även om jag lyckas få hit den.
Att gå skola är verkligen en extrem stressfaktor. Jag vill jobba istället. Nog för att det gör jag ju, också. Men nu menar jag bara jobba. Eller allra helst vara föräldraledig. Jag vill inte ha några fler barn dock. Har inte riktigt kommit på hur det hela ska gå ihop då. Får klura mer på det :P Men tänk vad skönt det är. När man är föräldraledig tycker man att man har mycket att göra när man ska hälsa på folk, gå på stan, städa mm. När man jobbar/pluggar skulle man göra allt för att ha tid att hälsa på folk och gå på stan. Lite extra tid över till städning hade inte varit helt fel heller. Önskar att jag njöt mer av ledigheten jag hade förut. Hade jag vetat vad som väntat hade jag gjort det. Det är skönt att vara uttråkad. Jag vill bli uttråkad nu! Nähäpp. Just det ja. Inte tid till att vara uttråkad... Så var det med det.
Nä ucsh. Nu låter det som att jag tycker synd om mig själv. Det gör jag inte egentligen. Eller ja kanske lite. Hade varit skönt om skolan hade varit lite lugnare.

Lyckades iaf ta en stund ledigt från pluggandet igår när vi var med mamma till stan för att besöka marknaden. Hittade mig ett par nya täckbyxor. I storlek M! Haha. Lycka! Kanske inte ska tillägga den lilla delen att de är stora i storleken. Är inte ofta det händer iaf att jag får på mig storlek M på nedre delen av mig. Att de säkerligen motsvarar storlek L förtränger jag.

Snart bär det av till Sussie för fortsatt pluggande. Ibland har man tur. Jag ska få äta en av hennes underbara tårtor! Jag klagar inte! Åhh så gott!!


Onsdagsdepp

Andra Bodystep-passet gick betydligt segare. Skolan tar all min energi. Idag fick vi ännu mer uppgifter att göra till nästa vecka. Vet inte hur jag ska få ihop det. För att hinna med alla uppgifter och plugga till tentan behöver jag nog plugga ca 24 timmar per dag. Jag skulle just nu behöva ca 30-timmars dygn. Då kanske det hade funkat.

Ellen önskade att bli fotad i brillorna 

Spara

Yes, det blev verkligen 1-0 till oss. 800 kronor gick det på och tog en timma. Där fick du så du teg bilen!
Vi är alltså med bil igen.

Känns som vår turdag idag. Förväntade oss att Fannys glasögon skulle kosta 2200 kronor. När vi ska betala så var det visst 700 kronor rabatt på barnbågar så det kostade oss bara 1500 istället.

Känns alltså som att vi idag har sparat tusentals kronor. Förväntade oss en ganska dyr räkning på bilen från början. Så skönt att inte bli utblottade :P

Gissar att det är några som väntat på det här

Fannys sprillans Conversebågar :)


Vi mot bilen 1-0

Åh så bra. Det blir nog inte så dyrt att fixa bilen. Troligtvis bara termostaten som behöver bytas. När det är väldigt kallt ute så har bilen aldrig riktigt gått upp i värme vilket visst lett till kondens och därför har oljetrycket stigit. Det borde vara fixat på några dagar :) Känns som en seger mot bilen. Nu fick du inte trycka ut mer pengar från oss! :P

Vår skrotbil är inte fullt så skrotig ändå :P Egentligen borde den inte alls vara särskilt skrotig. Den är ju ändå inte lastgammal.

Idag håller jag återigen Ellen hemma från dagis. Magsjukeattack igen. Nu drabbas alla som inte drabbades sist. Som vanligt försöker jag undvika att drabbas alls. Jag har tenta på måndag som jag måste fixa på något vis. Om det blir magsjuka här innebär det också att jag inte kan åka till mamma. Sen så är ju magsjuka också det värsta man kan få. Usch! Ingen som visste om min avsky för magsjuka va? :P


Duktig

Hela dagen lång har spenderats i skolan. Patientfall på patientfall och någon enstaka föreläsning har avverkats. Har väl sisådär 20 stycken till som ska avverkas innan måndag nästa vecka. Plus ytterligare några patientfall. Sen måste jag ju även plugga in allt hon säger på föreläsningarna plus lite till för att klara tentan. Mmmm.. har jag sagt på senaste hur mycket jag vill göra ingenting istället?!

Har även spenderat en del av tiden på gymet. Nähä. Vad ovanligt. Idag var det lite ovanligt. Jag körde två av de jobbigaste passen. Efter varandra. Bodystep och sedan Bodypump. Jag är stolt över att jag klarade det. Första gången jag körde Bodystep så orkade jag knappt ta mig ner för trapporna efteråt. Efter förra veckans pass kände jag att jag nog skulle kunna orka träna mer efteråt. Idag körde jag bara. Kan nog vara en hjälp att jag är ganska tjurig. Jag ger mig inte i första taget.

Ok jag erkänner. Kan vara så att jag körde dubbel träning delvis också för att vi åt kinamat till lunch på skolan. Buffé. Med en massa friterat. Hade aldrig kunnat träna bort alla de kalorierna med ett pass.

Jonas har rakat av sig skägget idag. Hihi. Han ser ut som en liten pojke. Men nu blir mamma glad iaf. Hon gillar inte hans skägg. Kanske att de slutat kolla leg på honom när han fick för sig att ta bort det ;P


Träning utan bil

Eftersom vi inte kan köra vår bil (ovanligt va?!) så skulle det ta mig 3 timmar sammanlagt från det jag åker hemifrån tills jag är hemma igen för att träna 1 timma idag. Jag måste då åka en buss som går 1 timma före för att ta mig dit i tid och sen vänta 30 minuter efter träningen för att ta mig hem. Promenera är inte heller aktuellt med tanke på avståndet. Någon tid skulle jag inte heller spara på det. Har valt ett gym som ligger nära skolan men långt härifrån. 7.5 km för att vara (ungefär) exakt. Känns som att träningen får vänta tills imorgon faktiskt.

Vad är det för fel på bilen denna gång då? Ja, oljetryckslampan började lysa när Jonas precis åkt hemifrån. Har man körkort (kanske annars också) så vet man att när denna lampa lyser stänger man av bilen och kör inte en meter. Finns stor risk att hela motorn rasar annars. Är troligtivs en packbox som läker. Ja, det är nu inte en sådan man sätter på taket för att lasta grejer i utan något som möjligtivis ligger i motorn någonstans. Förhoppningsvis kostar denna säkerligen lilla grej inte multum att laga/byta eller vad man nu gör. Eftersom det är helg så vet vi ju inte det förrän på måndag heller. Min spontana tanke igår var dock att köra bilen rätt till soptippen. Fortfarande är tankarna där. Gissar dock att efter vi fixat det här så åker det ut en annons på blocket. Gissar också att ingen som läser min blogg är en potentiell köpare. Eller kan jag locka er med att köpa en prima passat?? Garanterat rostfri :)


Rea

Hittade vinterkläder till Fanny efter en tur på staden i Boden.
De blev som tur var godkända. Snål som jag är skulle jag aldrig betala full pris på reima men med 50% rabatt så funkar det bra :)Har kommit hem ikväll efter 2 nätter i träsket. Höll inte på att ta mig hem dock. En sån där harang av svordomar om vår bil igen. Säger bara SUCK!

Mina finaste
Doktor

Ikväll står plugg på agendan. I den här kursen ingår obligatoriska seminarier en gång i veckan som vi måste medverka på. Till varje seminarium får vi en uppgift att lösa där vi får leka doktor. Vi ska ställa diagnos och bestämma terapi. Jag gillar att leka doktor så det kan nog vara ganska roligt. Dock stör det min planering eftersom min plan var att endast fokusera på tentan jag missade i januari som är om 12 dagar. Detta innebär alltså en hel del plugg närmaste tiden.
Planen är också att se en film där en nyfunnen vän och hennes dotter spelar med som statister. Där hon får hångla upp Micke från Big brother :)

Eftersom mina dagar består som jag tidigare sagt av både plugg och träning så måste jag skriva att jag tränat även idag. Spinning följt av Bodypump eller Spinpump som det så finurligt brukar kallas. Nu börjar jag äntligen komma ihåg vad jag ska ha för vikter till de olika övningarna. Var väl på tiden.

No har jag ganska söta barn.
Ellen ikväll: "När blir man frisk från avundsjuka?"
Haha. Söto. Men vad svarar man på det?


Dagens

Känns ganska meningslöst ibland att skriva ett inlägg. Jag gör ju som samma saker varje dag. Pluggar och tränar. Började en ny kurs igår. Har en omtenta att skriva om 10 dagar. Med andra ord så har jag mycket pluggande som behöver göras.

Andra gången jag körde Indoor Walking idag. En annan instruktör. Ett väldigt jobbigt pass. Tänk att det kan skilja ganska så mycket mellan olika instruktörer. Sen har alltid karlar de jobbigaste passen. Nöjd efter ett jobbigt pass.
 
Ibland (ofta) spelar vi även spel här hemma. Barnens favoritspel. Pingu på skattjakt. Enkelt och roligt.Satte in en bild bara för att det blivit så otroligt mycket text och inga bilder sista tiden. Beror på att seniljag alltid glömmer att ta med kameran. Eller helt enkelt bara glömmer att fota.

Glasögona'

Idag har vi varit och kollat på glasögon till Fanny. Efter hur många som helst "nä, de är fula" och man börjat ge upp hoppet att hitta några glasögon kom det så plötsligt ett "ja, de här vill jag ha". Snygga var de. Svarta bågar med rosa på insidan av märket Converse. Jo, dyra var de med. Säkerligen de dyraste av alla barnbågar kan jag tänka mig. Vi gick båda (mamman och pappan) med den inställningen att hon skulle få de hon ville ha. Jag känner min stora flicka och vet att annars skulle hon inte använda dem. Hon var välsigt bestämd över att hon inte ville ha runda glasögon. Det tar bort en ganska stor del av utbudet då de flesta är just runda. Klandrar henne inte. Hade inte jag heller velat ha :P
De hon valde är så snygga att jag nästan själv blev sugen på ett par glasögon. Haha, min flicka har bra smak. Vi måste vara släkt! På en vecka ungefär får hon dem.

Träning har jag såklart även hunnit med. Det obligatoriska Bodystep-passet. En av mina favoriter. Det är så härligt jobbigt! Blir det någonsin lätt? Ju bättre kondition ju lättare blir det ju själklart att orka med. Men blir det någonsin lätt? Hur vältränad man än är. Jag tror inte det faktiskt.


Träningsvärken?

Jag har knappt nå träningsvärk! Inte om man jämför med förra gången iaf. Så skönt. Det här är lite mer lagom. Det ömmar men jag skriker inte rakt ut när barnen hoppar på mig. Seger! Lite trist dock om det fortsätter avta i den här takten. Då lär jag nog inte få någon alls nästa gång. Nåja, det kanske man kan fixa genom att öka på vikterna. 

Idag är det vilodag och smörgåstårteätande.

Imorgon är det plugg och träning igen.

Lördag

Det blev Pumpen idag. Så härligt det är att ta ut sig. Hade dock forfarande svårt att komma ihåg vad jag skulle ta för vikter till vilken övning. Men nu känner jag mig säkrare till nästa gång. Tordes lägga på mer än sist så nu känns det ganska bra. Bara rygg som behöver något extra kg. Den är starkare än jag trodde :P

Resten av dagen har spenderats hos en nyvunnen vän. Ännu mer intag av fika. Ojoj, vad det har blivit mycket fika den här veckan. En ätarvecka har det varit. Nästa vecka är det skärpning. Inte för att jag mår dåligt eller känner skuld över det utan för att jag känner att det är inte bra för kroppen. Sockret gör mig trött och ger mig uppsvälld mage. Som att den inte är nog stor redan :D

Imorgon är en dag med besök till Vändträsk och förhoppningsvis smaska på smörgåstårta. Jag klagar inte. Ibland har man det bra!

Done

Ja äntligen är tentan gjord! Bara 2 veckor kvar till nästa... I helgen blir det dock inge plugg. Tänker inte ens titta på en endaste bok.
Förhoppningsvis klarade jag den också. Är det något jag avskyr så är det att vänta på tentaresultat. Varför kan de inte ha det färdigt direkt efter helgen. Petitess att de nog inte fått tag i den ens då.

Har hunnit med 30-årskalas idag också. Precis hemkommen från jonas syster. Inget klagomål på fikat inte. Turligt nog hade hon (ovanligt nog) inte bakat så många sorter. Oturligt nog var en av sorterna min favorit. En kaka med valnötter. Åhh så god den är. Ändå sammantaget, en semla och 2 bitar av nötkakan är väl inte så värst. Nog har jag fått i mig mer än så många gånger. Det stillade nog mitt undermensensug som mitt innanmensen sug nu gått över till. Iaf ett tag.

Funderar på Bodypump imorgon. Kan nog behöva förbränna lite av veckans onödiga kaloriintag. Måste nog stilla mitt styrketräningsbehov också. Jag har gjort några armhävningar och lite utfall nu i några dagar bara för att. Alltså, här hemma på golvet. Och nu pratar vi armhävningar på knäna, inte tårna. Men ändå. Armhävningar, frivilligt. Bara sådär för att jag känner för det. Nä nu har det blivit någe galet med mig :P

Gissa

Kan någon gissat vad jag gjort idag?

Pluggat och tränat. Finns nog en röd tråd i mina inlägg. Gör inget annat. Finns inte så mycket annat att skriva om så då får ni lov att läsa detta.

Jag är inte Bodypumpfrälst (ännu iaf) men jag är tamejtusan Bodystepfrälst. Som jag gillar det. Slut i kroppen men samtidigt full av energi. Hade nog kunnat träna mer efteråt.

Det blev en välbehövlig paus i pluggandet också. Satt och halvsov i skolan. Nu är det dock slut på pausen. Sa hon med en djup suck...

Tiden

Just precis nu vill jag ha mer tid... Till min familj. Till mina vänner. Till ännu mer träning. Till att bara slösurfa på internet. Till att bara vara.

Jag tog en paus i pluggandet för att träna lite Aerobic styrka. Roligt men tränar hellre mer intensiva pass. Nu blev det ju iofs ganska ointensivt eftersom jag inte kunde koreografin. Men det är som ändå inte som Bodystep eller spinning. Då är man skakig i benen, knallröd i ansiktet och svetten rinner. Det är så träning ska vara!

Lite less fortfarande på mitt sug som säger till mig att äta allt gott jag hittar. Tur att vi knappt har nåt då. Lättare att undvika då.


Undvika

Idag håller jag Ellen hemma från dagis. Alla som känner mig vet nog att enda orsaken till det är för att det går magsjuka på dagisavdelningen. 5 stycken som fått det sen igår! Den är visst hård och skoningslös i år. Finns inte något som jag avskyr så mycket som magsjuka. Det är min värsta mardröm.

Jonas tycker att jag är löjlig. Men jag vet att mina vänner som jobbar inom vården förstår mig. Om vi båda hade jobbat hade det ju givetvis inte funkat. Om nu inte försäkringskassan tillåter tillfällig föräldrapenning för magsjukerisk. Borde de göra. Nytt lagförslag kanske. Jag menar om man får det kanske man blir borta ännu längre.

Nu är det bara att hoppas att Fanny slipper. Kan inte gärna hålla henne hemma från skolan. Törs inte heller fråga personalen där. Då får ju de veta att jag är lite knasigare än vad jag verkar vara. Kan inte missa tentan på fredag. Då får vi se en Mari med panik. Har så många tentor och har kommit på en strategi till hur jag ska hinna med dem. Den förstörs totalt om jag missar den här. Strategier när man pluggar är väldigt sårbara.

Vi får väl se hur det går med pluggandet nu när Ellen är hemma. Det får lov att gå!

Morotar

Inte mycket som händer här. Äter en morot och förbannar det här veckan innan mensen-suget. Varenda gång så undrar jag vad nu som hänt när jag känner för att trycka en chokladkaka i mega format samtidigt som jag äter chips och tårta. Typ. Gör ju inte det. Eller ja, någon gång har det säkert hänt :P Ikväll blev det istället en halv hembakt mjukkaka med ost på. Och såklart moroten. I megaformat. Är dömätt nu. Efter ett tag kommer jag ju då på varför. Jo jag ska den där förbenade mensen i slutet av veckan.
Den är ju verkligen ett gissel för oss kvinnor. Så onödig. Förutom när man ska skaffa barn då vill säga. Då kan den vara bra. Tänk om karlarna skulle få prova på det bara en gång! Blöda som en stucken gris, ont i magen och konstant sugen på egentligen vad som helst och ingenting. De skulle inte klara det länge. Vi kvinnor är nog av det starkare virket. Annars skulle väl inte vi få ta hand om barnafödandet heller.

Tror ni inte att jag nu fast jag är dömätt fortfarande är sugen på något?! Haha

Studytime för resten av kvällen. Tenta på fredag. Går bättre med pluggandet. Lyckats få upp motivationen lite. Kom ju lagomt innan tentan iaf. Det får man vara nöjd med. Värre om det kommit efter tentan. Eller ja, det får ju gärna fortsätta eftersom jag har en tenta igen. Och igen. Och igen. så fortsätter ändå tills terminens 7(!) tentor är gjorda. Nu kan man tro att jag borde gräva ner mig. Men inte det. Tänker jag då inte alls göra. Jag lever på min tjurighet. Så det så!


Lite mer av lördagen

Gårdagen bestod ju inte bara av Bodypump.

Medan Jonas lagade bilen var jag duktig och tillagade en lördagsstek. Ugnsstekt rostasfilé med ugnsstekt potatis och rotfrukter. Till det rödvinssås. Gissa att det var gott! Ibland kan hon den där Mari :DMina planer var att plåga Jonas med melodifestivalen. Tur för honom så ringde en vän jag inte träffat på länge och frågade om jag inte ville komma till henne och se den. Blev lite vin och cider till och sen bar det av till en fest till stan. På väg till festen mötte vi Alexander Bard. Inte ofta man ser kändisar här i stan. Jonas blev konstigt nog inte imponerad. Inte heller de som var på festen för de hade ingen aning om vem det var(!?) Hur kan man inte veta det. Nu kanske då alla förstår att de flesta på festen var betydligt yngre än oss. Kände sig nästan medelålders i jämförelse. Blev inte långvariga där. Vi gick dit endast för att träffa en annan vän (bekant) som jag inte heller sett på jättelänge. Vidare därifrån till Allstar för att träffa ytterligare en vän (bekant). Och kan ni gissa. Jag har inte träffat honom på länge heller!
"Jösses vad du har gått ner i vikt" var standarsfrasen. De som ser störst skillnad är ju de man inte träffat under viktnedgångsperioden. Vilket nog är ganska många egentligen. Jag umgås nästan aldrig med någon. Det är nästan bara S som har nöjet att njuta av mitt sällskap :D. Eftersom vi pluggar ihop. Har alldeles för lite tid över för mina vänner. Jag vill ha mer tid. Ge mig mer tid nu! Dygnet får mer än gärna utökas några timmar. 


Bodypump

Idag vet jag att jag har muskler. Om man är osäker så är det bara att köra Bodypump så blir snart varse om det. Vilken träningsvärk. Trodde inte att jag skulle ta mig upp ur sängen. Inte roligt när två små barn kommer och anfaller en på morgonen när det gör ont i ungefär varenda muskel. Det lät nog ungefär så här: Ajajajajajajaj Inte hoppa på mina ben. Ajajajajajajaj inte hoppa på mina armar. Ajajajajajajaj inte nudda i mina axlar. Alltså med andra ord, låt bli att hoppa på mig!

Eftersom jag är en känd sjävplågare så kommer jag givetvis att köra det igen. Jag vill och behöver mer muskler. Eller inte mer men bättre (större muskelmassa). Gillar att gnälla också och sån här träningsvärk ger mig ju orsak att gnälla varje gång jag rör på mig. Win-win alltså. Mer muskler och jag får gnälla :P

Det som var svårast var att anpassa de olika övningarna med olika vikter. Ibland blev det för lite vikter och ibland för mycket. Nåja, nu vet jag ju till nästa gång. Om jag nu kommer ihåg vill säga. Något jag också vet är att jag är starkare än vad jag trodde i biceps och inte det minsta stark alls i triceps. Använder man aldrig dem eller?! Kändes inte som så iaf.

Jag kan inte riktigt ännu säga att jag tillhör skaran med bodypumpfrälsta. Vist var det givande men nog finns det ju roligare pass. Kanske blir frälst efter andra gången!


Högrustad?

Det är över. Och det gick bra. Fick iofs inget betyg men nog ska det vara godkänt. Jag kan vara bra på att överrösta alla andra ibland. Vet att jag är det i fyllan men nu har jag precis bevisat att jag kan lika bra när jag är nykter :D

Ikväll tror jag återigen på träning av något slag. Antingen Spinning och Core eller Zumba och Core. Imorgon däremot ska jag vila från träningen. Då bär det av till mamsen istället.

Jag borde lära mig att blogga med mobilen. Då skulle det bli mera kort här i bloggen. Är så usel på att komma ihåg kameran...


Önska mig lycka till!

Nu äntligen klockan 1 är jag färdig på med förberedelserna inför seminariet imorgon. Nu är det bara att hoppas jag blir godkänd på det. Wish me luck!

Skolan hela dagen lång. Kommer att fortsätta i samma spår ända fram till tentan nästa fredag. Som jag förövrigt trodde skulle vara på tisdag. Snacka lättnad. 3 extra dagar att plugga. Eller iaf 2 ½. Jonas syster fyller 30 på onsdag så jag skulle tippa att det blir ett besök till Ökx.
Borde vara en påminnelse om att jag närmar mig de 30. Men inte då. Jag är ju bara 25. Fyller 25 om 3 månader. Igen.

Dagens träning blev ett Bodystep-pass. Hade nog lyckats förtränga hur jobbigt det är. Glad att jag gjort det förr iaf, då är det ändå inte så svårt att hänga med på en ny koreografi. Iofs så blir det också jobbigare när man hänger med :P Det är ju det här jag gillar med träning. När man kör slut på sig själv. När man verkligen kämpar sista låten för att orka hålla ut. Och man lyckas. Det är en sådan härlig känsla. Då blir man stolt över sig själv. Tycker att vi svenskar borde vara bättre på att skryta om sig själv. Frångå jantelagen iaf ibland. Och säga att f*n vad bra jag är!

Hur gick det sen?

Blev det så mycket slöande då? Nä inte funkar det med en liten Ellen som ropar mamma ungefär varannan minut och inte kan sova. Hon har ofta problem med det. Till slut blir hon väldigt upprörd för hon är ju verkligen trött.

Har glömt att skriva hur det gick med mitt mål. Jag klarade det inte. 0.6 kg ifrån. Jag ser det inte som ett misslyckande. Jag har gått ner mer än 15 kg. Jag väger mindre än vad jag gjort på många år. Jag har 5 kg kvar till min "innanbådagraviditeternavikt" Har 10 kg kvar till när jag var som smalast. Efter min utlandsvistelse när jag antagligen promenerade bort några kg och samma sommar som jag och Jonas blev tillsammans. 7 ½ år sedan. Är väl dags att jag når den vikten nu. Minus ytterligare några kilon.  

Vad ska jag träna imorgon då? Funderar på Bodystep men är samtidigt sugen på Bodypump...

Dagens pass

Idag har jag lyckats plugga. Wiehoo. Det var ju inte så farligt. Jag är bara så fruktansvärt trögstartad.

Har även hunnit med 2 timmars tränning. Zumba följt av spinning. Och inte vilken spinning som helst. Nä jag lyckas boka in det tuffaste spinningpass jag någonsin varit med om direkt efter jag dansat zumba. Tänk er att cykla i uppförsbacke i 45 minuter varav 40 av dem stående. Inte var det heller någon minibacke. Nä, från ganska rejäl lutning till sjuhelsikes brant lutning. Har aldrig någonsin vridit den där spaken till så mycket motstånd som idag. Och inte så många gånger heller.

Nu tänker jag slöa resten av kvällen. Det är jag då värd.

RSS 2.0