Money money money

Två pluggdagar till sen är det sista tentan för terminen. Vill åka iväg någonstans på semester när jag äntligen ska vara ledig lite. Inte det lättaste dock när man fick 4000 i studielån sist och ingen lön förrän förrhoppningsvis i juli. En sjukskriven karl och en hel del drös med räkningar som just är betalda. Det ekar ganska tomt på kontot. Han ska iaf på arbetsintervju imorgon så då kommer det ju in mer pengar om det nu går vägen. Det usla är väl att då har vi ju gott(?) om pengar i slutet av sommaren men ingen tid att kunna resa bort. Tid och pengar är något som alltid på något vis lyckas kollidera. Iofs när vi har gott om pengar så är vi ju så präktiga att vi brukar amortera extra på lånet istället istället för att resa. Haha, vi kommer aldrig att komma oss iväg någonstans.

Imorgon bär det av till mamma och hålla henne sällskap. Lss-handläggaren kommer så att vi ska diskutera tid eftersom hon är beviljad personlig assistens! Nu återstår då alltså bara att bestämma hur många timmar. Nu är det äntligen snart färdigt.


Kommentarer
Postat av: ånis

Hoppas allt går bra med sista tentan.. Tror att det gör det för du e ju så duktig =)

Vill åxå resa bort, men det är på nåt sätt alltid så svårt att ta sig iväg.. är så mycket man vill hinna göra på semestern. Ringer lite senare idag Kram

2010-06-02 @ 07:05:06
Postat av: Storasyster

Håller tummarna på fredag, du fixar säkert tentan :)

2010-06-02 @ 16:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0