Duktig

Hela dagen lång har spenderats i skolan. Patientfall på patientfall och någon enstaka föreläsning har avverkats. Har väl sisådär 20 stycken till som ska avverkas innan måndag nästa vecka. Plus ytterligare några patientfall. Sen måste jag ju även plugga in allt hon säger på föreläsningarna plus lite till för att klara tentan. Mmmm.. har jag sagt på senaste hur mycket jag vill göra ingenting istället?!

Har även spenderat en del av tiden på gymet. Nähä. Vad ovanligt. Idag var det lite ovanligt. Jag körde två av de jobbigaste passen. Efter varandra. Bodystep och sedan Bodypump. Jag är stolt över att jag klarade det. Första gången jag körde Bodystep så orkade jag knappt ta mig ner för trapporna efteråt. Efter förra veckans pass kände jag att jag nog skulle kunna orka träna mer efteråt. Idag körde jag bara. Kan nog vara en hjälp att jag är ganska tjurig. Jag ger mig inte i första taget.

Ok jag erkänner. Kan vara så att jag körde dubbel träning delvis också för att vi åt kinamat till lunch på skolan. Buffé. Med en massa friterat. Hade aldrig kunnat träna bort alla de kalorierna med ett pass.

Jonas har rakat av sig skägget idag. Hihi. Han ser ut som en liten pojke. Men nu blir mamma glad iaf. Hon gillar inte hans skägg. Kanske att de slutat kolla leg på honom när han fick för sig att ta bort det ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0