Tisdag igen

Idag har jag återigen lyckats undvika pluggning till förmån för skrivarjakt (vår la av för några dagar sen) och nya skridskor till Fanny. Inte bara skrivaren har lagt av utan en viss dator som jag köpte för 4 månader sedan. Det var en flicka som råkades hälla saft i den. Alltså måste jag även på minidatorjakt. Drulleförsäkring är bra att ha i sådana här fall men eftersom självrisken är på 1500 så blir det ju ändå inte gratis direkt. Nåja. Så kan det gå. Det är ju bara en sak. Finns sådant som är viktigare.

Förutom att undvika att plugga har jag även tränat Zumba. Så ofantligt roligt. Den här instruktören är verkligen fantastisk. Vilken energi. Och jag säger det igen. Vilka rumpskak. Jag fattar inte hur man kan göra det. Helt sanslöst.


Kommentarer
Postat av: Susanne Wikman

Usch då, vilken otur ni har! :(

Jo, hon är verkligen duktig!

2011-01-26 @ 03:57:55
URL: http://www.sussiesgodsaker.blogspot.com/
Postat av: Julia

Men hallå! Vad fuskigt! Då kanske jag skulle kunna göra en minibeställning med dig? Det går nämligen att beställa bara stommen till tvbänken för en "billig" frakt, men då kanske du kan köpa benen och dörrarna åt mig? Det är nämligen ett ihopplock till tvbänk :-PKom dock på att jag måste ringa hyresvärden och höra att väggen klarar av att det hänger en tv på den, men det borde ju visserligen inte vara några problem, men om inte måste jag tänka om angående mina tvbänks planer :-P

2011-01-26 @ 21:45:36
URL: http://julialindholm.blogg.se/
Postat av: Julia

åh det vore suveränt!!!!! vem ska du med?

2011-01-26 @ 22:55:30
URL: http://julialindholm.blogg.se/
Postat av: Julia

Ja det kan nog löna sig! :-)

2011-01-26 @ 23:18:23
URL: http://julialindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0